martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven, dag 138, Opleiden

Een reactie plaatsen

Ik was aan het vertrekken bij mijn hobbyclub en een van de vliegers was z’n toestel aan het demonteren en hij vertelde over z’n geschiedenis met het toestel tot nu toe. Wat hij er al mee meegemaakt had. Het was een vrij onbeduidend verhaal dat ie een paar keer de prop gebroken had en het neuswiel, dat het een goed toestel was en dat als naast je vaardigheden ook geluk had dan kon zo’n toestel lang mee gaan.
Ik had hem zelf een tijdje lesgegeven in het begin, hij memoreerde dat en ik bevestigde dat en zo was ik dan getuige van de consequentie van dat lesgeven: een geschiedenis/verhaal/ervaring. En ik figureerde daarin. En terwijl hij z’n verhaal vervolgde zocht ik naar een gelegenheid om iets te zeggen, maar wat eigenlijk?
‘s Avonds thuis realiseerde ik me dat ik had kunnen zeggen: het is goed om een hobby te hebben en de drukte van je leven los te kunnen laten, of zo.
Toen zag ik duidelijk: iemand opleiden heeft een gevolg. Er ontstaat een nieuw verhaal, een nieuwe episode in iemand’s leven. En zo zag ik de werking van opleiden.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s