martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven, dag 190, bang-voor-de-armen-personage, zelfvergevingen

3 reacties

personage bestaande uit:
Angst: om in aanraking te komen met iemand met te weinig/geen geld
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben bang te zijn om in aanraking te komen met iemand die geld nodig heeft

Gedachte: een hulpbehoevend persoon die iets van me wil/contact met me zoekt
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben de gedachte te hebben van een persoon die contact met me zoekt omdat ie/ze geld an me wil

Verbeelding: ik ben beter dan mensen met minder/geen geld voor wie ik uit moet kijken dat ze me geld afhandig willen maken
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben me te verbeelden dat ik beter ben dan mensen met minder/geen geld, voor wie ik uit moet kijken dat ze me geen geld afhandig maken.

Innerlijke dialoog: o getverderrie die is op m’n geld uit. Ik kan hem/haar niet vertrouwen.
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken: o getverderrie die is op m’n geld uit. Ik kan hem/haar niet vertrouwen.

Reactie: afkeer, achterdocht, weigerachtig
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te reageren met afkeer, achterdocht en weigerachtigheid

Fysiek: versmalling van m’n lichaam, keel gaat dichtzitten
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben mijn lichaam te laten versmallen en m’n keel te gaan dichtzitten

Consequentie: moeilijk kunnen praten, moeite om mezelf duidelijk te maken
Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben als consequentie te creëren dat ik moeilijk kan praten en moeite heb om mezelf duidelijk te maken.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

3 thoughts on “Martijn’s Reis naar Leven, dag 190, bang-voor-de-armen-personage, zelfvergevingen

 1. Wat is de zelfinteresse in deze angst?
  Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn voor de geldvraag van de arme mensen uit angst dat ik mijn geld moet delen met deze mensen, dit niet wil, en hierdoor oftewel met een schuldgevoel achter blijf en door de mand val dat ik niet wil delen, oftewel moet veranderen en dus wel geld deel en hierin met minder geld achter blijf.
  Ik vergeef mezelf dat ik mezelf heb toegestaan en aanvaard heb bang te zijn zelf geen geld meer te hebben om van te leven en zelf geld moet vragen aan mensen die wel geld hebben maar bang voor me zijn om het met me te delen.

  Like

  • cool
   Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben bang te zijn voor de confrontatie met arme mensen omdat ik zie dat ik met mijn geld als hulp altijd tekort schiet en zo met mijn onmacht geconfronteerd word om structureel iets voor armen te kunnen betekenen.
   Ik stel mij ten doel om met de groep Desteni een oplossing voor armoede tot stand te brengen in de vorm van een gelijkheids geld systeem

   Like

 2. Cool!
  Ik stel mezelf ten doel de ongelijkheid in mezelf in participatie in gedachten, gevoelens en emoties als angsten te stoppen, zelfvergeven en zelfcorrigeren in een 7 jarig schrijfproces, zodat ik hierin een betrouwbaar persoon word die niet wordt afgeleid door angsten in zelfinteresse maar in plaats hiervan sta voor/als mezelf als leven in gelijkheid in de wereld, beginnende met een gelijkgeldsysteem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s