martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven, dag 252, meer fysieke intimiteit

Een reactie plaatsen

hDe fysieke intimiteit met mezelf ontwikkel ik verder. Vandaag voelde ik mijn lichaam als een vrouwenlichaam. d.w.z. alle beweging en fysiek gevoel wat ik gereserveerd had voor het lichaam van een vrouw, kon ik terugvinden in het bewegen van mijn eigen lichaam.
Het was dus maar een willekeurige splitsing geweest van: dit hoor ik te voelen in mijn lichaam als mannelijk lichaam en dat andere gevoel dat projecteer ik op vrouwen lichamen, dat voel ik niet in mijn lichaam. Flauwekul natuurlijk. Dus ik voel me reuze vrouwelijk terwijl ik allerlei bewegingen maakte met mijn lichaam die ik gereserveerd had voor vrouwen. lol

Ik merk dat ik het moet implementeren in m’n leven om fysiek intiem met mezelf om te gaan. Ik ben zo gewend om m’n lichaam als een stuk gereedschap te zien. Wat het gewoon moet doen/moet functioneren terwijl ik ergens mee bezig ben. Dat ik neem echt een half uur de tijd waarin ik met mezelf op de bank lig en mezelf vasthoud/aanraak. Om dat te ervaren wat ik altijd apart hield van mezelf om het alleen in de armen van een vrouw te ervaren.

Langzaam begint het te integreren in m’n spieren. Zodat er een ander fysiek gevoel in m’n  spieren te voelen is. Is prettig, soepeler, substantiëler, warmer. Mijn vriendin die groter was dan ik trok me wel eens op schoot. Gekke gewaarwording dat iemand anders mijn lichaam ‘bestuurt’ op zo’n moment. Dat ik met lichaam en al bewogen word. Heel mal.
Nu lag ik in bed en ik herinnerde me dat. Ik zei tegen mezelf: dat kan ik natuurlijk nooit in m’n eentje ervaren. En op dat moment draaide ik me juist om, en ik voelde: hee hier heb je het, ik draai me om maar ik word ook omgedraaid, haha. Errrrg grappig.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s