martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven, dag 253, de verandering leven

2 reacties

imagesIk kreeg een tip, om niet alleen te focussen op de consequenties, maar tegelijkertijd op de verandering! Ik was zo aan het kijken naar wat er allemaal veranderd moet worden, in mezelf en in de wereld, dat ik het er maar zwaar mee had. Terwijl ik in m’n leven hele leuke veranderingen aan het doorvoeren ben. Dus daarvoor nu meer aandacht.

Door al het zelfvergevingswerk komt er ruimte/mogelijkheid om zelf dingen op te pakken die ik vanuit de mindset die ik voorheen had niet deed. Het zat domweg niet ingeprogrammeerd in mijn mind om fysiek zo verzorgend met mezelf om te gaan. Wel de gebruikelijke hygiëne/verzorging. Zelf ontwikkelde ik een goede fysieke masturbatie-relatie, en sinds een aantal weken de voeding-wijziging, green smoothies! en veel minder snoep en koffie.

Sinds de ‘scheiding’ waarin ik veel personages in mezelf heb zelfvergeven, die me in de mindset hielden van ‘de perfecte slaaf’ doordat ik in en als hun bestond, is mijn fysieke relatie met mezelf met sprongen vooruit gegaan.

Vanochtend had ik zoiets van: hee, ik ben toch ‘gescheiden’, waarom voel ik mijn vriendin dan de hele tijd? Zozeer begon het al te integreren, de fysieke gevoelens die ik gereserveerd had voor het vrouwenlichaam, in mijn eigen lichaam. Wat later, ik had gecomputerd, was ik ‘haar’ helemaal kwijt. Normaal gesproken was ik op zondag bij haar, en dit was nu niet het geval….

Ik dacht weer aan m’n ex-vriendin, begin van de avond. Ik dacht zal ik haar bellen: ben alleen thuis? en dan praten, gewoon om haar te horen. En ik voelde me steeds niet tof. Toen ging ik op m’n voeten de Metamorphic Technique toepassen (http://www.youtube.com/watch?v=6Az5zj1J7ak). En ineens zag ik dat ik ‘mijn eigen vrouw’, die ik zelf voor mezelf ben, buiten mezelf geprojecteerd had op haar. Dus ik zei: ik ben hier, ik ben thuis, ik ben er voor mezelf. En direct loste het knagende gevoel van een gebrek op.

Ik ben er vandaag me begonnen met die techniek en het bevalt me goed! Er zaten gevoelloze gebiedjes op het gebied wat behandeld moet worden, daar kwam weer gevoel in. En ook voelde ik wat ‘elektrische’ reacties. Dus ik heb iets teweeg gebracht. Ik begin meer en meer plezier te krijgen in de fysieke relatie met mezelf.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

2 thoughts on “Martijn’s Reis naar Leven, dag 253, de verandering leven

  1. Super! ik vind dat je echt geweldig bezig bent. en ook fijn om te lezen dat je vooruit gaat. Dat je los kunt laten. loslaten waar je van gehouden hebt is misschien zelfs wel een van de moeilijkste dingen. gelukkig weten dat de ander ook een mooi verder leven heeft. Je kunt pas van een ander houden als je ook van jezelf kan houden. Ik ben heel benieuwd wat je veranderingen zijn en hoe je die positieve toekomst tegemoed gaat. ik wens je nog een gelukkig nieuw jaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s