martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven. Relatie after effects. Dag 351

Een reactie plaatsen

imagesIk ben elke dag nog wel weer een keer verbaasd of teleurgesteld, boos of geirriteerd of gefrustreerd dat ‘mijn’ vriendin zelfvergeving niet heeft doorgezet, en zich niet is gaan interesseren voor Desteni, maar daarentegen romans is gaan lezen en zichzelf zo heeft geprogrammeerd om te vallen voor een gevoel – verliefdheid – waaraan ze bleef vasthouden en ik haar zo los heb moeten laten omdat ik haar kwijt was geraakt.

 

Ik had nooit gedacht dat ze dit zichzelf nog zou toestaan. Omdat we het erover gehad hadden aan het begin van onze relatie, wat het is en dat je beter bij je positieven kan blijven.

 

Ik dacht dat ze in de loop van de tijd dat we samen waren wel geïnteresseeerd zou raken in Desteni. En ik dacht dat ze aan mijn consistente deelname wel zou merken dat Desteni iets is wat de moeite waard is om je voor te intesseren en in te zetten. Ik had verwacht dat ze op z’n minst zou kunnen waarderen dat ik me zo inzet voor iets, en dat ze zich tenminste zou interesseren voor wat mij interesseert in Desteni.


Ik kan er nog niet bij dat je iemand Desteni vijf jaar voor z’n neus houdt en dat iemand er dan nog langsheen gaat. En het lijkt me dat dit wel bewijst dat iemand eerst tot zelf-schrijven moet zijn gekomen wil je enig houvast vinden voor een agreement. Want deze persoon kon haar eigen woorden niet gestand doen. Ze vergat wat ze gezegd had, of het bleek dat ze iets alleen gezegd had om een indruk te maken.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s