martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven. Recht op Seks Zelfvergeven. Dag 385

4 reacties

imagesRecht op Seks Hebben, zelfvergevingen.

 

Een opvatting die ik in mezelf ontdekte was: als een vrouw eenmaal toegang tot haar lichaam heeft verleend, dan verwerf ik daarmee het recht op seks met haar. Ik heb dit recht nu, en omdat dit recht onlosmakelijk met haar lichaam verbonden is, heb ik recht op haar lichaam. En omdat zij onlosmakelijk met haar lichaam verbonden is heb ik recht op haar; ze is van mij.

 

De realiteit lijkt dit ook te bevestigen waarin de vrouw zich/haar lichaam vaker beschikbaar stelt voor seks. (zonder te zien dat de vrouw niet haar lichaam beschikbaar stelt voor mij om seks te hebben, maar zelf seks wil met mij)

De vrouw heeft nu niet meer het recht om mij mijn recht te ontnemen door seks te weigeren.

Laat staan dat ze het recht heeft om mijn recht aan een ander te geven: ze moet verdomme van mijn recht afblijven! Mijn recht is van mij, jij gaat daar niet over.

 

Geen idee waar ik dit vandaan heb. Dit wil ik niet zo in mezelf laten blijven bestaan dus…

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat als een vrouw me eenmaal toegang tot haar lichaam verleend heeft, ik daarmee het recht heb op seks met haar, met name als dit vaker is voorgekomen.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat ik met dit vermeende recht op seks, recht heb op haar lichaam, omdat het er onlosmakelijk mee verbonden is

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat ik met dit vermeende recht op haar lichaam, recht heb op haar, omdat zij onlosmakelijk met haar lichaam verbonden is zodat ze nu van mij is.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te menen dat de realiteit deze opvatting bevestigt doordat zij zich vaker beschikbaar stelt voor seks.

 

Waarin ik mezelf vergeef toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat de vrouw toegang tot haar lichaam geeft voor mij om seks te hebben

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat de vrouw door dit vaker toe te staan niet meer het recht heeft om mij seks te weigeren want daarmee zou zij in tegenspraak met zichzelf zijn omdat ze in mijn ogen mij dit recht heeft gegeven en eens gegeven blijft gegeven.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat ik dit recht nu heb en wat ik heb daar blijft een ander van af, niet alleen de vrouw, maar ook eventuele rivalen.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat ik het recht heb mijn recht desnoods met geweld te verdedigen wanneer de vrouw of een rivaal het mij af wil nemen.

Waarin ik mezelf vergeef te geloven dat ik geweld mag toepassen om mijn recht te doen gelden en de vrouw mag verkrachten, om haar daardoor duidelijk te maken hoe de zaken ervoor staan

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

4 thoughts on “Martijn’s Reis naar Leven. Recht op Seks Zelfvergeven. Dag 385

  1. lol cool onderwerp Martijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s