martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven. Desteni aanvallen. Dag 399

2 reacties

Desteni wordt uiteraard tegengewerkt. De verwarring in de mens over wat goed voor hem is groot. Er is zoveel desinformatie over ons uitgestort, dat verstandige oplossingen door velen/de meesten niet herkend worden. Niet op het eerste gezicht en ook niet in tweede instantie.

De voorstelling die we hebben meegekregen van de realiteit van het leven op aarde is dusdanig vervormd, dat we geen idee hebben wat leven op Aarde zou moeten inhouden willen we daadwerkelijk van leven kunnen spreken in plaats van opconsumeren, zoals thans.

 

Een andere tegenwerking is van degenen die belang hebben, groot belang, bij hoe de zaken op Aarde nu georganiseerd zijn. Het is de spreekwoordelijke 1%. Deze zijn gefortuneerd dankzij de destructieve wijze van ‘bestaan’ van de mensheid op Aarde. Gefortuneerd genoeg om zg. trollen in te zetten. Betaalde personen die een training hebben gehad in de werking van de ‘mind of man’. Deze worden ingezet daar waar men bang is dat de Desteni-oplossingen, die goed zijn voor iedereen en daarom bedreigend voor de positie van de 1%, voet aan de grond zouden kunnen krijgen.

 

Zo’n troll weet precies hoe de mensen denken en hoe dit denken te sturen door gebruik van specifieke woorden en woordcombinaties. Dit vermogen zet hij in om Desteni, en al wat uit Desteni voortkomt, zoals de Equal Life Foundation, de Basic Income Guaranteed in een kwaad daglicht te stellen.

Voorbeelden zijn het gebruik van woorden zoals: cult, kwetsbare jonge mensen, brainwashing, hun leider, stereotyp taalgebruik, bedrog, MLM (Multi Level Marketing, wat wil zeggen dat velen geld zouden geven om een enkeling/enkelen schatrijk te maken, ook wel ‘Piramide Schema’ genoemd), communisme, nazi’s, misbruik, satanisme.

 

Als een gewoon mens een artikel over Desteni te lezen krijgt met deze woorden er in, dan is de conclusie automatisch, en ik herhaal ‘automatisch’ snel getrokken. Ik benadruk dit woord omdat bij vrijwel alle mensen de denkprocessen en de reactiepatronen zich zonder enige zelfdirectie voltrekken. En hier maakt de troll gebruik van.

Mijn moeder kreeg zoiets onder ogen toen ze zich in het begin van mijn deelname wilde informeren over Desteni en ik weerlegde dat natuurlijk. En toen sprak ze de fascinerende woorden: “het zal misschien niet allemaal kloppen wat er staat maar er zal wel iets van waar zijn”. Waarop ik zei: “zou dat soms precies de bedoeling zijn dat je deze conclusie trekt”. Daarop had ze niets te zeggen. Ze is nu overigens heel tevreden met hoe ik ben, zo vertelde ze me onlangs.

 

En ja dit is een essentieel ding wat ik geleerd heb bij Desteni: zelfvergeving van reactiepatronen die in het verleden zijn aangelegd/aangenomen. Daarvan zijn/waren er natuurlijk veel t.a.v. mijn moeder en nu die merendeels opgeruimd zijn kan ik met haar omgaan op een manier die voor ons beiden het beste is.

 

imagesDe vrucht van dit zelfvergevings-werk zie ik bijvoorbeeld nu ik les geef in mijn hobby, het viegen met afstandsbestuurbare vliegtuigen. Mijn leerling, een man van tegen de zestig, mist een heel stuk effectiviteit in het aanleren van vliegen doordat hij zich overgeeft aan emotionele reacties. Als hij een figuur vliegt dan ziet hij niet simpelweg waar hij nog iets moet verbeteren en bedenkt hij niet eenvoudig hoe dit te bereiken, nee hij geeft zich over aan teleurstelling en afkeuring, wat hij dan weer te boven moet komen, en ondertussen vlieg zijn toestel verder terwijl hij het niet goed kan besturen omdat hij zich in beslag laat nemen, waar hij zich dan weer aan ergert. En als het rondvliegen lastig gaat dan geeft hij zich over aan irritaties jegens de wind in plaats van zich aan te leren om sneller te reageren als de wind z’n vliegtuig uit positie waait.

 

Hij heeft duidelijk nog niet de moeite genomen om zichzelf deze diverse reacties te vergeven.

Wat een plaag het is om hier steeds maar jezelf door te laten bewegen, zonder einde. Dit speelt de mensheid als geheel enorm parten en daarom begint voor Desteni de verandering bij ieder individueel, willen we een effectieve mensheid worden in de fysieke wereld.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

2 thoughts on “Martijn’s Reis naar Leven. Desteni aanvallen. Dag 399

  1. mooi artikel Martijn

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s