martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven. Een vrouw is een onbetrouwbare partner, zelfvergevingen. Dag 426

Een reactie plaatsen

imagesIk vroeg me af of ik ooit nog een relatie zou willen en deze  gedachte kwam boven drijven: ik kan vrouwen niet vertrouwen als partner. En verder:

Een aspect is dat een vrouw niet voortdurend en voor altijd in dezelfde voor mij gunstige positie gehouden kan worden, die zij aanvankelijk heeft aan het begin van de relatie. De manier waarop ik het voor elkaar probeer te krijgen, door haar gevoel te manipuleren is niet 100% effectief. Ook al omdat ik het moe word al dat manipuleren en het meer en meer laat zitten en dan word ik minder favoriet/geliefd.

Als het er op aan komt is een vrouw een opzichzelf staand wezen wat bewogen wordt door wat er in haar innerlijk speelt. Ik kan er niet van op aan. Ik weet nooit welke kant dat met haar op zal gaan.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken/geloven dat  een vrouw als partner niet te vertrouwen is.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat ik zelf niet te vertrouwen ben in die zin dat ik zal trachten door manipulatie de vrouw in een goed gevoel te laten blijven over mij (waar ik dan later langzamerhand mee op zal houden)

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben de relatie daarna te baseren op ‘gewoonte’: er aan gewend zijn om samen te zijn en door herhaling vaste patronen te hebben ontwikkeld waarin we leven.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te vertrouwen op het gevoel dat een vrouw voor me heeft

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat gevoel een onbetrouwbare grond is voor een relatie

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat ik door dit te doen zelf de kiem leg voor latere problemen in de relatie.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat gewoonte geen betrouwbare basis voor en relatie is.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben relaties te beginnen ook al heb ik geen idee hoe een stabiele basis ervoor te vormen.

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s