martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Martijn’s Reis naar Leven. Een droom en vertrouwen in geldzaken. Dag 494, 495

Een reactie plaatsen

imagesIk werd wakker en ik keek naar een droom die ik had gehad. Ik kon er zo gauw geen chocola van maken. Ik voelde me er ongemakkelijk onder en in plaats daarvan ging ik in mijn mind/gedachteleven en onmiddelijk voelde ik twee dingen: 1. een comfortabele sensatie van ‘vertrouwd in mijn gedachten zijn’ en 2. een stress in de spieren van mijn lichaam. Dat laatste zat me niet lekker maar ja ik had al geaccepteerd en toegelaten dat ik in mijn gedachteleven zou vertoeven dus dat kon ik niet meer terugdraaien. De consequentie voor mijn lichaam en het nare gevoel er in nam ik op de koop toe.

Later zag ik een gezicht voor m’n geestesoog van een type personage in mezelf. Een wit strak gezicht met een beetje getuite mond. Dit is de gedachte-personage als welke ik ging bestaan.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te bestaan in en als dit personage.

Wanneer en als ik me zie bestaan in en als dit personage – stop ik en adem ik – want ik zie en begrijp en realiseer me dat dit niet leven is. Ik blijf bij mijn adem en mijn stilte.

 

Een ander ding wat gebeurde en wat ik ken van mezelf is dat ik mensen teveel vertrouw in m.n. financiële aangelegenheden. Nu ook weer dat iemand mij werk aanbood, een persoon in wie ik vertrouwen stel en wat blijkt uit andere informatie, het is allemaal niet zo mooi als het gepresenteerd wordt en ik ben ten onrechte gaan deelnemen. Gelukkig kan ik mijn investering nog terugdraaien.

Ik vroeg me af hoe breng ik dit terug naar zelf? Waar vertrouw ik mezelf teveel? Geld in de uiterlijke wereld laat zich vertalen naar energie in de innerlijke ‘wereld’. Dus waar vertrouw ik op energie in plaats van op mezelf?

ik had een duidelijk voorbeeld direct bij de hand van een patroon wat ik ken van mezelf, waar ik mij iets voorneem om dagelijks te doen. Ik begin er aan, ik zorg dat ik het elke dag doe en na een tijd zeg ik tegen mezelf ziezo, dit loopt, ik kan het nu op z’n beloop laten. Ik vertrouw er op dat het energie heeft van zichzelf om door te gaan. En dan algauw stel ik het een keer uit, doe ik het een keer niet, twee keer niet, een paar dagen niet…. en ik kijk het aan en dan laat ik het maar want blijkbaar ‘was het niet levensvatbaar’.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben mensen zonder meer te vertrouwen waar het gaat om financiële aangelegenheden.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben aan te nemen dat mensen te vertrouwen zijn in financiële aangelegenheden

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat iemand in het huidige systeem zakelijk alleen succesvol kan zijn ten koste van anderen

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat er in het huidige financiële systeem niet zoiets bestaat als een win-win situatie, waarin iedereen mekaar steunt en mekaar inkomen gunt en iets onderneemt wat anderen ten goede komt.

 

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat ik in financiële kwesties zelf door moet vragen tot ik het naadje van de kous weet, en opmerkingen en aanmerkingen moet maken tot alle antwoorden tot tevredenheid stemmen.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te geloven dat dingen vanzelf verder gaan als ik ze een tijdje gedaan heb

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat ik de ‘zelf’ ben die maakt dat de dingen van-zelf gaan

Share

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s