martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Principe om te leven nr. 21 – Dag 566

Een reactie plaatsen

21. Wij zijn de verandering in onszelf en deze wereld waar we op hebben gewacht: en dus verplicht ik me ertoe om mezelf en mijn leven te wijden aan een ieder en zo aan allen om dit te realiseren, omdat niets zal veranderen als wij niet veranderen in alles wat we zijn, van binnen en van buiten.

Ja dus door de zelfverandering in het Desteniproces, door middel van zelfvergeving vanuit zelfoprechtheid komen tot een een nieuwe formulering van wie/hoe ik wil zijn. Op een manier dat ik minder en minder in gedachten en dergelijke ben en meer en meer hier in de realiteit. Waaraan ik ondermeer werk in mijn blogs ‘Martijn’s reis naar leven’. Hierdoor ook in anderen kunnen zien de mogelijkheden tot zelfverandering en hierbij assistentie en ondersteuning verlenen, wat ik onder andere doe door online ‘buddy’ te zijn voor de deelnemers aan de (kostenloze) introductiecursus bij Desteni. En in wijdere kring dan zien wat in de samenleving mogelijke verandering kan zijn die voor allen een leven mogelijk maakt wat het waard is om te leven, waarvoor ik betrokken ben bij een politieke partij voor een basisinkomen.

Hoe kwam ik ertoe? Ik zag in de loop van mijn leven hoe disfunctioneel ik was in verschillende opzichten. Dus ik zocht naar manieren en beoefende manieren om mezelf te proberen te verbeteren. Tegelijk zag ik om me heen en verder in de wereld heel veel mis gaan, de verkeerde beslissingen genomen worden die ons verder en verder in de problemen brengen. Daarom begon ik te bestuderen hoe het een en ander werkt in de maatschappij/de wereld. Ik nam deel aan nieuwe economische initiatieven om te zien hoe die functioneren en aan andere bewegingen die vernieuwing zeiden te brengen.

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s