martijndegraaf1001

Reis naar Leven

Waarom geef ik op in de aanblik van relaties? – Dag 581

1 reactie

imagesAls ik twee mensen in een relatie zie gaan dan ervaar ik in mezelf een gevoel van opgeven. Alsof ik wil zeggen: die zijn verloren. Nader bekeken zie ik wat er gebeurt: de relatie is een fictief ding. Ik heb nog steeds met twee individuen te maken die ik individueel kan aanspreken. Wat ik denk dat zij hebben bestaat alleen in mijn gedachten. Ik ga dus in gedachten en daarmee geef ik mezelf hier waar ik leef op. Dit opgevende effect projecteer ik dan op de ‘lovers’ en voilá.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben in de gedachte ‘relatie’ te gaan als ik twee mensen zie die samen optrekken in het leven.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat ik mezelf opgeef door in en als deze gedachte te bestaan

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat ik dit opgeven projecteer  en denk dat de twee mensen die ik zie zichzelf opgegeven hebben en vertrokken zijn in de gedachte die relatie heet.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben mensen die ik in een relatie meen te zien niet meer serieus te nemen omdat ik verwacht en vermoed en zeker meen te weten dat ze zichzelf hebben opgegeven en gecompromitteerd hebben ter wille van de gevoelens die de gedachte ‘relatie’ te bieden heeft.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben niet te zien/te begrijpen/me te realiseren dat het samengaan van twee mensen simpelweg meer/andere procespunten om te wandelen opent

Ik stel me ten doel te stoppen wanneer en als ik me in de gedachte ‘relatie’ zie gaan en in plaats ervan zie ik de nieuwe procespunten die de mensen wandelen

Advertenties

Auteur: martijndegraaf1001

I am currently in the process of re-creating myself from a selfish being into a participant of a group of individuals that works for what's best for life on Earth, which is what's best for all of us, because without life we have no existence. Desteni is the name of the expanding group. I am writing my Journey to Life blogs to deconstruct the patterns based on fear that I exist as and to share this, so anyone can see the process I am walking.

One thought on “Waarom geef ik op in de aanblik van relaties? – Dag 581

  1. Interessant Martijn

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s